၂၀၁၃ သႀကၤန္အမွီ ႏွစ္ကူး ရာသီ မုန္႔လံုးေရေပၚေလးကို ကံေကာင္း ေထာက္မစြာနဲ႔ အႀကိဳေန႔ မတိုင္ တစ္ရက္မွာ ကိုယ္တိုင္ ကိုယ္က် လုပ္စားခဲ့ပါတယ္ ရွင့္။ မုန္႔လံုးေရေပၚဆို သိပ္ကို ႏွစ္သက္တတ္ၿပီး ရာသီ မဟုတ္ တာေတာင္ မရ ရတဲ့ ဆိုင္မွာ ဝယ္စားေလ့ ရွိခဲ့ပါတယ္။ ႀကိဳက္သေလာက္ ဝယ္ၿပီး ေပ်ာ္ေပ်ာ္ ရႊင္ရႊင္ကို တစ္ေယာက္တည္း အားေပး ေလ့ရွိပါတယ္။ ဘာျဖစ္လို႔လဲ ဆိုေတာ့ တျခားသူေတြ အေဖာ္စပ္ရင္လည္း ဘယ္သူမွ လိုက္အားေပး စားေလ့ မရွိပါဘူး။ သူ႕အခ်ိန္ သူ႕ရာသီ မဟုတ္တာေၾကာင့္ စားလို႔ မေကာင္းဘူး ဖီးလ္မလာဘူးလို႔ ဆိုပါတယ္။ ကၽြန္မကေတာ့ ရတဲ့ ဆိုင္ေရာက္တိုင္း ရင္ခုန္စြာ စားသံုး တတ္ပါတယ္ရွင့္။ စားဖို႔ ဗိုက္မဆန္႔ေတာ့ဘူး ဆိုရင္ေတာ့ ပါဆယ္ ထုပ္ကာ အားေပးပါတယ္။
အဲ့ဒိ ဒုကၡေတြကို ခံစား စရာ မလိုေတာ့ေအာင္ ခုေတာ့ ကိုယ္တိုင္ လံုးၿပီး စိတ္ႀကိဳက္ လုပ္စားခဲ့ၾကပါတယ္။ Company Office မွာ သႀကၤန္ အႀကိဳအေနနဲ႔ လုပ္စား ၾကတာဆိုေတာ့ လုပ္ေဖာ္ကိုင္ဖက္ေတြ တူတူ လုပ္စား ခဲ့ၾကတာပါ။ ကၽြန္မက အဆင့္ဆင့္ ကိုေတာ့ မွတ္တမ္းတင္ခဲ့ပါတယ္။ ျပန္ၾကည့္ၿပီး ျပန္ၾကည္ ႏူးေစ ဖို႔ ရည္ရြယ္ပါတယ္။
ထန္းလ်က္ခဲမ်ား မခြဲမီပံု....
မုန္႔ႏွစ္ ေဖ်ာ္ေတာ့မယ္..
မုန္႔ႏွစ္ စေဖ်ာ္ၿပီ...
မုန္႔ႏွစ္တံုးႀကီး ျဖစ္သြားၿပီ..
ထန္းလ်က္ခဲေလးေတြ အရြယ္ေတာ္ ခြဲလိုက္ေသာ္...
အုန္းသီး ျခစ္မယ္..
ပထမဆံုး မုန္႔လံုးေရေပၚ..
Before / After ..
မုန္႔လံုး ေရမေပၚေသးခင္..
ေရး... စားဖို႕ အဆင္သင့္ ျဖစ္ၿပီ. အိအိ္တံုတံု လံုးလံုး မုန္႔လံုးေရေပၚေလးမ်ား ျဖစ္ပါတယ္ရွင့္...
ျမန္မာ မဂၤလာႏွစ္သစ္မွာ လူတိုင္း လူတိုင္း ေပ်ာ္ရႊင္ ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ..း)
ျမန္မာ မဂၤလာႏွစ္သစ္မွာ လူတိုင္း လူတိုင္း ေပ်ာ္ရႊင္ ခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ..း)
0 comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.